Plastična ozkovratna steklenička 60 ml, 2 kom (+cucelj za nedonošenčke)

  32.30 €

  Dr. Brown's Anti-Colic steklenička je oblikovana ravno za nedonošenčke. Majhna steklenička ima volumen 60 ml, cucelj pa ustreza  nedonošenčkom in novorojenčkom, saj jim zagotavlja prilagojen počasen pretok. Primerna je tudi za dojenčke z drugimi izzivi pri hranjenju.

   

  Značilnosti:

  -          Anti-Colic sistem dokazano zmanjšuje pojav kolik, zmanjšuje pa tudi polivanje, spahovanje in vetrove.

  -          Simetričen in mehak cucelj, ki je karseda podoben bradavici, spodbuja pravilno pristavljanje dojenčka in mu zagotavlja hranjenje v njegovem ritmu.

  Priložena sta dva cuclja za nedonošenčke.

  Količina
    Na zalogi

  Dr. Brown's Anti-Colic steklenička je oblikovana ravno za nedonošenčke. Majhna steklenička ima volumen 60 ml in ustreza cuclju za nedonošenčke, saj jim zagotavlja prilagojen počasen pretok. Primerna je tudi za dojenčke z drugimi izzivi pri hranjenju.

  Takšno hranjenje je najboljši približek dojenju in cucelj Dr. Brown's dojenčku omogoča hranjenje v njegovem ritmu in mu zagotavlja konsistenten pretok.

   

  Značilnosti:

  -          Anti-Colic sistem dokazano zmanjšuje pojav kolik, zmanjšuje pa tudi polivanje, spahovanje in vetrove.

  -          Simetričen in mehak cucelj, ki je karseda podoben bradavici, spodbuja pravilno pristavljanje dojenčka in mu zagotavlja hranjenje v njegovem ritmu.

  Priložena sta dva cuclja za nedonošenčke.

  Vzdrževanje:

  -          Varna za uporabo v pomivalnem stroju (le na zgornji rešetki), v električnih sterilizatorjih, mikrovalovni pečici ali za sterilizacijo v vreli vodi. Brez BPA.

  Volumen: 60 ml.

  Vsebina: 2 x steklenička 60 ml, 2 x cucelj za nedonošenčke.

  Podrobnosti o izdelku

  SB2200-P3