Steklena širokovratna steklenička 270 ml, 2 kom

  45.85 €

  Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi notranjega prezračevalnega sistema dokazano zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka.

  Takšno hranjenje, kot je s stekleničko Dr. Brown's, je še najbližja različica dojenju, saj se lahko dojenček hrani s svojim ritmom.

  Simetrična in bradavici podobna oblika cuclja spodbuja pravilno pristavljanje. Tudi prehod od konice cuclja do baze je postopen, da se dojenček lahko primerno in pravilno pristavi.

  Širokovratno stekleničko Dr. Brown's sprejme 93 % dojenčkov, je pokazala obsežna raziskava z 884 dojenčki.

  Steklenima širokovratnima stekleničkiama sta priložena dva cuclja, level 1.

  Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi notranjega prezračevalnega sistema dokazano zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka.

  Takšno hranjenje, kot je s stekleničko Dr. Brown's, je še najbližja različica dojenju, saj se lahko dojenček hrani s svojim ritmom.

  Simetrična in bradavici podobna oblika cuclja spodbuja pravilno pristavljanje. Tudi prehod od konice cuclja do baze je postopen, da se dojenček lahko primerno in pravilno pristavi.

  Širokovratno stekleničko Dr. Brown's sprejme 93 % dojenčkov, je pokazala obsežna raziskava z 884 dojenčki.

  Steklenima širokovratnima stekleničkiama sta priložena dva cuclja, level 1.

  Steklena širokovratna steklenička je narejena tako, da raste z dojenčkom in ga podpira skozi vse faze hranjenja. Primerna je za recikliranje.

  Značilnosti:

  -          Dr. Brown's steklenička optimalno deluje z nameščenim notranjim prezračevalnim sistemom, ki ga je tekom otrokovega razvoja mogoče tudi odstraniti in zato ni potrebe po drugi steklenički.

  -          Stekleničke Dr. Brown's so odporne na vročino in toplotna nihanja, saj lahko prenesejo visoke in nizke temperature, prav tako pa tudi postopne temperaturne spremembe.

  -          Brez BPA.

  Vzdrževanje:

  -          Varna za uporabo v pomivalnem stroju (le na zgornji rešetki), v električnih sterilizatorjih, mikrovalovni pečici ali za sterilizacijo v vreli vodi.

  Podrobnosti o izdelku

  WB92700-P2