Plastična širokovratna steklenička 150 ml, 2 kom

  33.65 €

  Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi edinstvenega notranjega prezračevalnega sistema je klinično dokazano, da zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka.

  Takšno hranjenje, kot je s stekleničko Dr. Brown's, je še najbližja različica dojenju, saj se lahko dojenček hrani s svojim ritmom

  Simetrična in bradavici podobna oblika cuclja spodbuja pravilno pristavljanje

  Širokovratno stekleničko Dr. Brown's sprejme 93 % dojenčkov, je pokazala obsežna raziskava z 884 dojenčki.

  Plastični širokovratni steklenički je priložen cucelj, level 1.

  Količina
    Na zalogi

  Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi edinstvenega notranjega prezračevalnega sistema, je klinično dokazano, da zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka.

  Takšno hranjenje, kot je s stekleničko Dr. Brown's, je še najbližja različica dojenju, saj se lahko dojenček hrani s svojim ritmom. Ravno to je edinstvena prednost stekleničk Dr. Brown's in zato jih za lajšanje simptomov kolik priporočajo tudi pediatri v tujini.

  Simetrična in bradavici podobna oblika cuclja spodbuja pravilno pristavljanje. Tudi prehod od konice cuclja do baze je postopen, da se dojenček lahko primerno in pravilno pristavi. Cucelj na steklenički Dr. Brown's zagotavlja konsistenten pretok, kar je enako kot na dojki, zato bo dojenček vedel, kaj pričakovati ob hranjenju.

  Širokovratno stekleničko Dr. Brown's sprejme 93 % dojenčkov, je pokazala obsežna raziskava z 884 dojenčki.

  Plastični širokovratni steklenički je priložen cucelj, level 1.

  PP širokovratna steklenička je narejena tako, da raste z dojenčkom in ga podpira skozi vse faze hranjenja, saj se notranji prezračevalni sistem lahko po potrebi odstrani – če se otrok več ne sooča s kolikami ali če želite prezračevanje le prek cuclja. Takšen prezračevalni sistem prek cuclja omogoči kontroliran pretok mleka in za otroka predstavlja preprost in priročen način hranjenja v njegovem ritmu.

  Celoten sistem hranjenja Dr. Brown's raste z vašim otrokom in pomaga lajšati simptome kolik. Bolje preventiva kot kurativa!

  Primerna je za recikliranje.

  Značilnosti:

  -          Dr. Brown's steklenička optimalno deluje z nameščenim notranjim prezračevalnim sistemom, ki ga je tekom otrokovega razvoja mogoče tudi odstraniti in zato ni potrebe po drugi steklenički.

  -          Stekleničke Dr. Brown's so odporne na vročino in toplotna nihanja, saj lahko prenesejo visoke in nizke temperature, prav tako pa tudi postopne temperaturne spremembe.

  -          Brez BPA.

  Vzdrževanje:

  -          Varna za uporabo v pomivalnem stroju (le na zgornji rešetki), v električnih sterilizatorjih, mikrovalovni pečici ali za sterilizacijo v vreli vodi.

  Podrobnosti o izdelku

  WB52600-ESX