HappyPaci silikonska duda 0-6 mes, roza/zelena, 2 kom

  14.80 €

  Tolažba dojenčka je preprostejša s HappyPaci dudo - mehko, 100 % silikonsko dudo v obliki cuclja na ozkovratni steklenički Dr. Brown's.

  Predstavitev dude dojenčku je tako olajšana, ker gre za obliko cuclja, ki ga že pozna.

  Plus ~ duda iz enega kosa silikona je tako preprosta za čiščenje in varna za čiščenje v pomivalnem stroju in sterilizatorju.

  Količina
    Na zalogi

  Tolažba dojenčka je preprostejša s HappyPaci dudo - mehko, 100 % silikonsko dudo v obliki cuclja na ozkovratni steklenički Dr. Brown's.

  Predstavitev dude dojenčku je tako olajšana, ker gre za obliko cuclja, ki ga že pozna.

  Lahka duda iz 100% silikona je v obliki metulja, ki se ukrivi stran od ojenčkovega obraza in zagotavlja dovolj prostora za majhne noske in lička.

  • Silikonska duda za dojenčke. Potolaži dojenčka z lahko dudo iz mehkega 100% silikona. Brez BPA in iz enega kosa.
  • Oblikovan udoben ščitnik. Duda iz enega kosa ima ščitnik oblikovan v obliki metuljčka, ki se ukrivi stran od dojenčkovega obraza in tako poskrbi za dovolj prostora za nosek /dihanje) in na ličkih ne pusti odtisa.
  • Preprosto uvajanje dude. Unikatna duda HappyPaci ima enako obliko kot ozkovratni cucelj Dr. Brown's, zato je prehod na dudo preprost.
  • Vzdržljiva in preprosta za čiščenje. Zaradi enodelne konstrukcije je duda idealna za enostavno čiščenje. Varna za čiščenje v pomivalnem stroju (na zgornji rešetki) in v sterilizatorju.
  • 2 dudi za novorojenčke. Navdušujoči in estetsko privlačni.

  Priporočljivo za starost 0-6 mesecev.

  Brez BPA.

  Podrobnosti o izdelku

  PS12007-INTL