Blazinice za dojenje Lansinoh

  Blazinice za dojenje Lansinoh, 60 kom

  11.80 €

  Nagrajene blazinice za dojenje za enkratno uporabo zagotavljajo takojšnjo vpojnost in zaščito pred puščanjem.

  Izjemno mehka podloga, ki ostane suha, vpije mleko v jedro blazinice, da ostane koža suha.

  Njihova zasnova je oblikovana tako, da zadrži kar 20-kratno težo mleka (v primerjavi s težo blazinice), a obenem ohranijo svojo obliko. 

  Blazinica ni vidna pod oblačili.

  Vsebina: 60 kosov.

  Količina
    Na zalogi

  Nagrajene blazinice za dojenje za enkratno uporabo z osnovo BlueLock zagotavljajo takojšnjo vpojnost in zaščito pred puščanjem.

  Njihova zasnova je oblikovana tako, da zadrži kar 20-kratno težo mleka (v primerjavi s težo blazinice), a obenem ohranijo svojo obliko.

  Zagotavljajo, da doječe matere ostanejo suhe tako ponoči kot podnevi.

  Nagrajene so s platinasto nagrado Loved by parents 2022 za najboljši izdelek za dojenje in s srebrno nagrado za najboljši izdelek za novopečeno mamo. Izglasovane so bile za najboljše blazinice za dojenje od Best for baby in Indy-Best od Independenta. Slednji so po testiranju blazinice opisali tako: "Lansinoh blazinice resnično prekašajo vso konkurenco glede vzdržljivosti, stopnje vpojnosti in celo udobja!"

  Izjemno mehka podloga, ki ostane suha, vpije mleko v jedro blazinice, da ostane koža suha. V jedru mleko vpije poseben material, ki prepreči iztekanje.

  Ima tudi dva nedrseča lepilna traka, ki držita blazinico na mestu.

  Blazinica ni vidna pod oblačili. Vsaka blazinica je posamezno zavita zaradi higiene in je zato kot nalašč za v torbico ali v previjalno torbo. Nov ovitek je narejen kar iz 25 % manj materiala.

  Uporaba:

  Odstranite ovitek in razprite blazinico. Odstranite dva trakova in pritrdite v nedrček ali na majico. Po potrebi menjajte blazinico za dojenje. Po uporabi: Uporabljeno blazinico odvrzite v koš za smeti. Ovitke je enostavno reciklirati, saj so narejeni iz tkane plastike. Ovoj odvrzite v reciklažo PP.

  Vsebina: 60 kosov

  Podrobnosti o izdelku

  92001